Bot-lomakkeet

Bot-lomakkeet -sivulla voit luoda interaktiivisia lomakkeita (lyhyesti bot-lomakkeita), jotka voit lisätä yrityksesi Web-sivustolle.

Sivu näyttää kaikki tietokannassa tällä hetkellä käytettävissä olevat bot-lomakkeet ja näyttää käyttölaskurit ja kaaviot.

• Näytöt - näyttää kuinka monta kertaa sivuilla olevissa lomakkeissa on käyty tämän ja edellisten kuukausien aikana.
  • Lomakelähetykset - näyttää kuinka monta kertaa sivuilla olevat lomakkeet on lähetetty tämän ja edellisten kuukausien aikana.
  • Konversio - osoittaa, kuinka hyvin lomakkeet saavat vierailijat lähettämään ne, ts. lomakkeiden lähettämisten lukumäärän suhde lomakkeen näyttöjen määrään.
  • Aktiiviset lomakkeet - näyttää kuinka monta lomaketta on näytetty tämän ja edellisten kuukausien aikana.

Lomakkeiden näyttö- ja lähetystaulukko näyttää, kuinka monta lomaketta näytettiin ja lähetettiin kuukaudessa:

Valitse Uusi bot-lomake luodaksesi uuden bot-lomakkeen.

Tarvittaessa voit napsauttaa minkä tahansa sarakkeen otsikkoa järjestääksesi lomakkeet sarakkeiden perusteella.

Voit hakea lomakkeita nimen ja ID-kenttien perusteella:

Napsauta lomakerivin ensimmäistä saraketta johon haluat käyttää komentovalikkoa:

• Jos haluat nähdä yksityiskohtaiset tiedot kaikista lomakkeen lähettämiskerroista, valitse Lähetä. Näet kuka on lähettänyt lomakkeen, milloin se on lähetetty ja mitä tietoja se sisälsi.
  • Halutessasi muokata lomaketta, klikkaa Muokkaa lomakerivillä.
  • Jos haluat luoda kopion lomakkeesta, valitse Kopioi
  • Poista lomake valitsemalla Poista

Lomakkeen tallentaminen

Tallenna lomake klikkaamalla Tallenna-painike on punainen, kun lomakkeeseesi on tallennettavia muutoksia.

Kun tallennettavia muutoksia ei ole tai lomake on virheellinen, Tallenna-painikkeesta tulee harmaa ja sitä ei voi klikata:

Lomakelähetysten tarkistaminen

Jos haluat nähdä yksityiskohtaiset tiedot lomakkeiden lähettämistä tiedoista, klikkaa . (Tämä komento näyttää saman ”Lähetykset" -sivun, joka näytetään Lähetykset -komennosta kaikkien lomakkeiden luettelossa.)

Napsauta Vie Exceliin, jos haluat viedä lomakkeen lähetystiedot Excel-tiedostoon.

Lomakkeen asetusten määrittäminen

Perustiedot

Voit määrittää lomakkeen perusasetukset yläreunassa olevassa Perustiedot-osiossa:

• Anna Nimi -kenttään lomakkeen sisäinen nimi. Käyttäjät eivät näe tätä nimeä missään.
  • Valitse Lähetä lomake sähköpostilla, jos haluat lähettää lomakkeen tiedot sähköpostitse kun joku täyttää sen.

Automaatiosäännön lisääminen

Usein halutaan käyttää automaatiota, joka alkaa, kun lomake lähetetään. Tätä varten automaatiosäännöllä on oltava Täytti web-lomakkeen -herätin. Automaatiosäännöt –lista näyttää kaikki säännöt, jotka sisältävät Täytti web-lomakkeen herättimen kyseiselle lomakkeelle.

Voit muokata automaatiosääntöä napsauttamalla sen vieressä.

Jos haluat luoda uuden automaatiosäännön, napsauta +.

Bot-lomakkeet

Bot-lomakkeen luominen

1. Valitse Uusi lomake luodaksesi uuden web-lomakkeen.
  2. Valitse Bot-lomakepohja tai valitse Tyhjä bot-lomake, jos haluat aloittaa tyhjästä.
  3. Anna lomakkeelle nimi.
  4. Napsauta Luo. Alustava lomake luodaan:

Lomaketyylien asettaminen

Tyyli-ruudun avulla voit mukauttaa bottiasi omalla ulkoasulla:

1. Valitse botille kuva luettelosta: .
    Valitse Lisää... selataksesi ja ladataksesi muun kuvan. On suositeltavaa käyttää 40x40 pikselin PNG-kuvia.

2. Aseta botti- ja ihmisviestien ja painikkeiden taustavärit.
  3. Aseta botti- ja ihmisviestien sekä painikkeiden tekstivärit.
  4. Säädä animaation viiveaikaa, kun bottiviestit ilmestyvät, seuraavalla kirjoitusosoittimella:

5. Yleensä käytetään animaatioaikaa välillä 0,1 s (100 millisekuntia) - 10 sekuntia (10000).

Taustavärien asettaminen

Jos haluat asettaa viestilaatikon taustavärin, osoita taustaväri-alueelle ja napsauta, kun kohdistin näyttää nuolelta

Näyttöön tulee värinvalitsin, jolla voit määrittää tarvittavan värin seuraavasti:

Voit napsauttaa yläosassa olevaa liukuvärisäädintä valitaksesi valitun värin eri sävyt. Alla on liukusäädin, jonka avulla voit säätää valitun värin sävyä.

Voit myös syöttää suoraan värin todellisen arvon. Se voi olla RGB-, HSL- tai Hex-muodossa, jonka voit valita käyttämällä oikealla olevaa ylä- ja alanuolta.

Tekstivärien asettaminen

Jos haluat asettaa viestilaatikon tekstin värin, osoita tekstiä ja napsauta, kun kohdistin näyttää I-kursorilta:

Näyttöön tulee värinvalitsin, jolla voit määrittää tarvittavan värin tekstillesi samalla tavalla kuin valitsit taustavärin.

CSS:n asettaminen

Jos haluat asettaa oman mukautetun CSS:n lomakkeellesi, käytä Mukautettu CSS ja lisää omat CSS-määrittelyt HTML-luokkien avulla, jotka voit tarkistaa selaimen kehittäjän työkaluilla.

Bot-lomakkeen tallentaminen

Klikkaa Tallenna tallentaaksesi sähköpostin.

Bot-lomakkeen esikatselu

Napsauta , jos haluat esikatsella ja testata bottilomaketta:

Bot-lomakkeen lisääminen verkkosivulle

Jos haluat lisätä HTML 5-verkkosivullesi bottilomakkeen, tulee sinun lisätä erityinen DIV-elementti HTML-koodiisi.

Napsauta .

Jos olet luonut sivustosi WordPress- tai Joomla-sovelluksella, valitse vastaavasti WordPress tai Joomla, jotta saat ohjeet lomakkeen lisäämiseksi verkkosivuillesi. Voit tehdä tämän käyttämällä Vine-laajennusta WordPressille tai Vine -laajennusta Joomlalle.

Valitse kaikille muille järjestelmille Muu ja napsauta sitten Kopioi saadaksesi tarvittavan DIV-koodin leikepöydälle:

Nyt voit siirtyä verkkosivullesi ja lisätä koodin leikepöydältä sinne, missä haluat bot-lomakkeen näkyvän.

Kopioi

Bot-lomakkeen upottaminen

<!DOCTYPE html>

<html>
<head>

<!-- Tämä on lisättävä kaikille verkkosivuille, jotta Vinen seuranta toimii: -->
<script src="https://dev.vine.eu/track/t.js?sg=326180055" > </script>

</head>
<body>

<
<p>hi ! </p>

<div class="VineForm B326219207" data-bot-id="326219207">Here is displayed bot form 326219207</div>

</body>
</html>

Bot-lomakkeen vaiheiden järjestäminen

Toiminnon lisääminen

Uuden toiminnon lisääminen:

1. Vieritä siihen toimintoon, jonka jälkeen haluat lisätä uuden toiminnon ja napsauta Plus-merkkiä kyseisen vaiheen alareunassa.
  2. Lista valittavista toiminoista tulee näkyviin. Etsi toiminto, jonka haluat lisätä, ja napsauta sitä.
  3. Viesti

Painikkeet

Tekstisyöte

Lähetä

Toiminnon näkyvyyden valitseminen

Voit valita jokaiselle askeleelle näkyvyyden sen oikealla puolella:

Seuraavan toiminnon määrittäminen

Voit valita jokaiselle askeleelle ja jokaiselle painikkeelle askeleen, johon siirrytään nykyisen askeleen jälkeen. Oletusarvoisesti seuraava toiminto on askel heti nykyisen jälkeen. Valitse Loppu, jos haluat, että keskustelu lopetetaan nykyisen askeleen jälkeen.

Huomaa, että editori tarkistaa vaiheet, joihin ei pääse (nykyisestä sijainnistasi riippuen), ja näyttää ne harmaana. Tämä auttaa luomaan oikein toimivia botteja, etenkin sellaisia, joissa on useita haaroja.

Toiminnon siirtäminen

Valitse siirrettävä vaihe ja vedä se uuteen sijaintiin. Vaiheiden numerot päivitetään automaattisesti.

Toiminnon poistaminen

Valitse askel, jonka haluat poistaa, ja napsauta roskakorikuvaketta.

Toiminnon kopioiminen

Valitse askel, josta haluat luoda tarkan kopion, ja napsauta..

Toimintotyyppien muokkaaminen

Viesti

.Käytä viestitoimintoa näyttämään HTML-pohjainen viesti.

Luo viestisi yksinkertaisella sisäänrakennetulla HTML-editorilla:

Painike

Nimi / Info

Kuvaus

Kumoa / Tee uudelleen

Vahvennettu

Valitse teksti ja klikkaa tätä lihavoidaksesi sen

Kursiivi

Valitse teksti ja klikkaa tätä kursivoidaksesi sen

Alleviivattu

Valitse teksti ja klikkaa tätä alleviivataksesi sen

Tasaa vasemmalle

Keskitä

Tasaa oikealle

Valitse teksti ja napsauta tätä halutessasi tasata tekstin vasemmalle tai oikealle, keskittää sen tai tasata sen molemmista reunoista

Pienennä sisennystä

Klikkaa tästä sisentääksesi vähemmän

Lisää sisennystä

Klikkaa tästä sisentääksesi enemmän oikealle.

Valitse teksti ja lisää haluamasi, ennalta määritetyt muotoilut, kuten kappale, osoite, otsikkotasot jne.

Taulukko

Napsauta lisätäksesi ja määritelläksesi taulukon.

Tyhjennä muotoilu

Poistaa valitun tekstin muotoilun

Lisää linkki

Napsauttamalla tätä voit lisätä linkin.

Lisää/Muokkaa Kuvaa

Klikkaa tästä kun haluat lisätä kuvan (esim. logo) tai muokata sitä.

Napsauttamalla tätä voit lisätä Vine-elementtejä.

Henkilön nimi - tunnetun henkilön etunimen sukunimen paikkamerkki

Nollaa henkilöllisyys - erityinen linkki, joka nollaa selaimen evästeisiin tallennetun henkilön.

Painikkeet:

Painikkeet-vaiheen avulla voit luoda rivin painikkeita, joita käyttäjä voi napsauttaa suorittaakseen niille asetetut toiminnot.

Seuraavien tyyppisiä painikkeita tuetaan:

• Ei mitään - mitään toimintoa ei suoriteta napsautettaessa. Voidaan käyttää esimerkiksi toimintojen ohittamiseen ja seuraavaan vaiheeseen siirtymiseen.
  • URL - käytä tätä toimintoa määrittääksesi Web-osoitteen, jonka haluat avata selaimessa, kun painiketta napsautetaan. Voit määrittää kohdeselainikkunat, joissa haluat määritetyn osoitteen avautuvan.
  • Tunniste- käytä tätä, kun haluat merkitä käyttäjän, kun painiketta napsautetaan:

• Napsauta Luo, jos tarvitset uutta tunnistetta, kirjoita sen nimi ja napsauta OK.
    Minä
  • Sähköpostiluettelo - käytä tätä, kun haluat lisätä käyttäjän sähköpostiluetteloon, kun painiketta napsautetaan:
  • Rekisteröintitapahtuma - rekisteröi käyttäjä tapahtumaan

Tekstisyöte

Syöttövaiheen avulla voit kerätä tietoja käyttäjältä.

Valitse tarvitsemasi kenttä kenttävalikosta .

Paikkamerkkipaikka syötetään automaattisesti, mutta voit muokata sitä:

Lähetä

Lähetä-vaihe ei näytä mitään käyttäjälle. Se lähettää kaikki tähän vaiheeseen mennessä kerätyt lomaketiedot Vine-palvelimelle käsittelyä varten.